Konsulter tillgängliga inom kort

Björn har lång erfarenhet av att jobba med systemutveckling. Han har jobbat både som utvecklare och som teamledare och Scrum Master. På senare år har han tagit på sig mer av tekniskt ledarskap i de projekt han deltagit i. Han har jobbat med att alla faser av utvecklingsprocessen och tycker om att vara med redan vid kravställning.

Björn gillar att jobba agilt och hjälpa till att förbättra processer för att jobba mer effektivt. Som person är Björn engagerad och noggrann och gillar att undervisa och dela med sig av sin kunskap. Han har studerat systemvetenskap vid Linköpings universitet.

Joakim är intresserad av tekniska och mjuka aspekter av system och mjukvaruutveckling. Han har erfarenhet av uppdrag som systemutvecklare och teamleadare. Joakim tror att det alltid finns enklare, snabbare och bättre sätt att arbeta på. Som person är Joakim positiv, hjälpsam och engagerad.

Joakim har arbetat över hela utvecklingsprocessen, bland annat med utveckling, testning, releasehantering, dokumentation och support. När han inte hjälper kunder bli bättre, utvecklar han gärna sig själv genom att läsa om och lyssna på poddar om systemutveckling och utvecklingsmetodik. Joakim har läst Industriell Ekonomi-Internationell vid Linköpings Tekniska högskola.

Responsive Development Technologies AB

Linköping
Teknikringen 10
Linköping, 583 30
SWEDEN
Tel: +46 (0)13 219250
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.